ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
 
Για να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία σου, η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σου. Καταθέτεις το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
 
IBAN
GR54 0110 2110 0000 2110 0633 805
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
 
ΙΒΑΝ 
GR96 0172 2280 0052 2810 4756 823
 
ATTICA ΤΡΑΠΕΖΑ
 
IBAN
GR34 0160 8740 0000 0008 5180 690
 
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ :ΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
 
Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2€ και προπληρωνεται μαζί με το συνολικό ποσό της παραγγελίας.
 
 Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σου σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα αποσταλεί και η παραγγελία σου.
Σε περίπτωση εμβάσματος η χρέωση ισχύει για τον πελάτη, χωρίς επιμερισμό.
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 
Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατά την παραλαβή του δέματός σου από τα ΕΛΤΑ Courier. Η ισχύουσα χρέωση είναι για την Ελλάδα είναι 2.50€.
 
Οπότε συνολικά είναι 2€ η αποστολή και 2.5€ επιπλέον η αντικαταβολή.Αν επιλέξεις ως τρόπο αποστολής την αντικαταβολή το συνολικό ποσό των μεταφορικών είναι 4.5€.
 
ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ
 
● μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
 
Η χρήση της κάρτας σου στην ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται.
 
Εφόσον η εν λόγω συναλλαγή απορριφθεί από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, η αγορά δεν πραγματοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις  μαζί μας, ώστε να επιλέξεις έναν άλλο τρόπο πληρωμής για να προχωρήσει η παραγγελία σου.
 
Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.
 
 
ΜΕΣΩ Paypal
 
Κατά την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σου, επιλέγοντας το PayPal σαν τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείς αυτόματα στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσεις τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται.